Sculptor-Microdermoabraziune

Este un tratament de exfoliere a pielii stimuland procesul de regenerare a pielii cu 50% , astfel incat produsele topite pot patrunde mai usor punand in miscare circulatia sangelui si reducerea porilor. Beneficii: curatarea porilor, stimularea colagenului, indepartarea puctelor negre, reducerea ridurilor. Se recomanda o sedinta la 2 – 3 saptamani.

Sculptor-Radiofrecventa Faciala

Beneficii: reducerea ridurilor; stimularea secretiei de colagen si elastina; tonifiere. Se recomanda 6 – 8 sedinte la interval de 2 saptamani.

Sculptor-Drenaj

Drenajul stimuleaza eliminarea lichidelor in exces prin miscari circulare pe toata suprafata fetei, elimina toxinele acumulate , incetineste imbatranirea tenului si intensifica circulatia . Procedeul activeaza circulatia sangnina stimuland colagenul si elastina.

 WishPro

Un tratament al pielii inovativ, ce combina patru tipuri de tehnologii folosind diferite tipuri de capsule cosmetice ce puteti obtine rezultate in doar 15 mniute. Dispozitivul se bazeaza pe campuri magnetice care genereaza energetie terapeutica in capetele de tratament (blue ray, magnetic pulse, rejuvenation, microcurrent) si ajuta la penetrarea substantelor active din capsule ( serum anti-aging, rejuvenare, lapte calamant, infuzie de acid hialuronic, infuzie botox).

 Mesopen

 Sistem avansat de penetrare transdermica cu microace de mare viteza. Microneedling actioneaza prin efectuarea a mii de micro – intepaturi la nivelul pielii, favorizand patrunderea substantelor active in derm pentru a stimula producerea de colagen propriu si restructurarea pielii. Messo Pen foloseste capete cu ace sterile individuale pentru fiecare pacient si sedinta de tratament.

 Oxigen hiperbaric

Oxigen de puritate medicala98% care subpresiune este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii, ajutand la oxigenarea si imbunatatirea respiratiei celulare. Beneficii: lifting instant; luminozitate si estipare a ridurilor; hidratare intensa; stimularea de colagen nou si elastina; fermitate cutanata. 

Fotorejuvenare

Terapia foloseste o tehnica unica sub numele de terapie cu limina intens pulsata pentru a trata imperfectiunile pielii. Dispozitivul preseaza pe zonele cu probleme eliminand o lumna puternica ce incalzeste colagnul de sub piele incurajand corpul sa produca mai multa proteina de acest timp. Imbunatateste aspectul pielii, diminueaza petele pigmentate si cicatricile superficiale post acneice reducand capilarele sparte. Se recomanda minim 4 sedinte la interval de 2 saptamani.

 Mezoterapie Virtuala

 text Reprezinta o terapie ce permite introducerea in profunzime a substantelor active. Introduce in stuctura pielii cockteil-uri ce contin vitamine, minerale si aminoacizi de care aceasta are nevoie pentru hranire si rejuvenare stimuland metabolismul, microcirculatia sangvina si odata cu aceasta sinteza de noi fibre de colagen si elastina. Se recomanda o serie de 4-6 sedinte la interval de o saptamana.

 Ultrasunete

Sedintele de tratament facial cu ultrasunete sunt foarte populare in tratarea aspectelor inestetice faciale atat datorita rezultatelor vizibile in timp scurt, dar si datorita practicalitatii sale. Aparatul cu ultrasunete foloseste o tehnologie bazata pe unde cu frecventa inalta percepute foarte fin de epiderma permitand in acelasi timp o mai buna penetrare a substantelor bio-active din cremele cu actiune specifica – antirid,antipigmentare, hidratare. Se recomanda 10 sedinte cu o frecventa de 2- 3 sedinte pe saptamna. 

Ne gasiti la adresa:

Salon Huzur Ploiesti
0737 845 288
Str. Cuza Voda, bloc D5
Ploiesti
Fa-ti programare

Our Gallery

Retele de socializare

Oferte & concursuri

Epilare definitiva / fotorejuvenare

Afla mai multe