Masaj Relaxare

SalonHuzur vine in ajutorul clientilor ca terapia prin masaj de relaxare să fie încorporată în viața oamenilor în mod regulat deoarece intalnim tot mai adesea persoane stresate, extenuate, obosite si agitate datorita ritmului alert al activitatii zilnice.
 Masajul perfect este acela ce relaxează întreg corpul, ajutănd la îmbunătățirea circulației sângelui, crește nivelul de oxigen din sânge, eliminand toxinele, îmbunătățește flexibilitatea, ușurează tensiunea și ajută la gestionarea durerii.

Masaj Anticelulitic

Masajul anticelulitic este o tehnica ce se aplica pentru a reduce si elimina celulita si de a reda un aspect cat mai placut al pielii, efectul asupra tesutului adipos se vor vedea pe pielea ta recâstigand aspectul neted.  Scopul masajului anticelulitic este de a remodela aspectul tesutului adipos si de a diminua celulita intr-o proportie cat mai mare.
Principalul beneficiu in masajul anticelulitic este imbunatatirea circulatiei sangvine, ceea ce va conduce la  eliminarea depuneri stratului adipos.

Masaj Bambus

Terapia este mai profunda decat un simplu masaj anticelulitic si remodelare corporala, insumeaza beneficiile masajului limfatix pentru detoxifierea organismului  si a masajului de relaxare. Masajul se poate aplica pe tot corpul sau doar pe anumite zone avand beneficii in combaterea celulitei, ridicarea feselor, detoxifiere corporala, intensificarea metabolismului celular si muscular, fermitatea pielii, reechilibrarea organismului in afectiunii ale somnului si stari nervoase. Recomandam sa se efectueze sedinte de 2,3 ori pe saptamana.

Masaj Reflexoterapie

Reflexoterapia este o stiinta bazata pe practica, o tehnica de tratament care consta in masarea talpilor, a palmelor sau a capului in zonele corespunzatoare fiecarui organ. Masajul reflexoterapeutic elimina toxinele adunate dar si stimuleaza de asemeni toate functiile organismului. Pentru ca efectul tratamentului de reflexoterapie sa fie vizibil si de lunga durata, clientii care recurg la acest tratament trebuie sa adopte un regim echilibrat de viata.

Masaj Cervical

Masajul cervical terapeutic ajuta la detensionarea muschilor cervicali contractati si stimularea celor slabiti, tonifiaza muschii, activeaza circulatia sangelui si determina oxigenarea pielii . Relaxarea musculaturii zonei cervicale, reducerea contracturilor si a stresului acumulat in timpul zilei eliminand oboseala si stresul. In cadrul sedintelor corpul isi recapata  pozitia, scapand de durere si senzatia de greutate apasatoare folosind creme si uleiuri care sa aiba un efect maxim si rapid in eliminarea durerilor

Masaj Vulcan

Salonhuzur va propune acest tip de masaj ce poate fi afectuat pe tot corpul numindu-se masaj de relaxare total sau pe o zona anume a corpului   sub denumirea de masaj de relaxare partial si are rolul de relaxare generala, inlaturarea oboselii si eliberare a stresului.

Spa & Masaj

Tratamentele prin tipuri de masaje combinate cu sedinte spa au efecte uimitoare atat in remodelare corporala, infrumusetare cat si cu efect de relaxare. O oaza de revitalitate pentru trup, minte si spirit. 

Ne gasiti la adresa:

Salon Huzur Ploiesti
0737 845 288
Str. Cuza Voda, bloc D5
Ploiesti
Fa-ti programare

Our Gallery

Retele de socializare

Oferte & concursuri

Epilare definitiva / fotorejuvenare

Afla mai multe