Solar MegaSun

MegaSun este un solar comercial puternic, dar si elegant. Solarul  oferă o experiență unică plina de încredere și siguranță, dar este uimitor din punct de vedere vizual cu detaliile și proporțiile sale.
Forme și proporții dinamice, detalii sofisticate MegaSun vă oferă tot ce vă așteptați de la dispozitive de top asigurando  combinație excelentă de înaltă calitate și confort cu preț atractiv. Panoul luminos atractiv din partea din față a dispozitivului și luminile de fundal delicate ale părții inferioare accentuează perfect contururile moderne.
Panoul de control ușor de citit și ușor de utilizat, cu interiorul spațios vă oferă un sentiment de libertate și confort.

 MegaSun Caracteristici

AquaCool
Cu aquaCool, în partea superioară a solarului se degajă vapori de apă fini prin două duze speciale care funcționează complet fără picurare – atât revigorante, cât și revitalizante.
Aroma
Dacă se dorește, aerul poate fi aromatizat în timpul bronzării cu concentrate aromatice. Opțional, există și posibilitatea aromatizării cabinei.
AirCon
Sistemul de aer condiționat performant pentru toate solarele megaSun garantează o răcire confortabilă în timpul sesiunii de bronzare.
Ghid vocal
O voce plăcută informează clientul într-un mod accesibil și fără pierderi de timp inutile despre funcțiile solarului.

Ne gasiti la adresa:

Salon Huzur Ploiesti
0737 845 288
Str. Cuza Voda, bloc D5
Ploiesti
Fa-ti programare

Our Gallery

Retele de socializare

Oferte & concursuri

Epilare definitiva / fotorejuvenare

Afla mai multe