Sculptor-HIFU

HIFU este tehnologia ce are acelasi obiectiv ca si liposuctia chirurgicala, distrugerea definitiva a nunui numar important de adipocite. Terapie unica patentata pentru slabirea localizata, care distruge garantat si in siguranta 7 – 8 milioane de adipocite. Se recomanda 6-8 sedinte la distanta de o saptamana.

Sculptor-Masaj Transdermic

Actioneaza foarte eficient la nivel corporal si trateaza celulita pana la gradul 4. Produce compactarea tesuturilor si o excelenta tonifiere a tegumentului. Se recomanda 2 – 3 sedinte pe saptamana.

Sculptor-Crio Radiofrecventa

Crioterapia ajuta la liftarea tegumentului , iar combinata cu terapia de radiofrecventa simuleaza refacerea colagenului si elasticitatii pielii, cat si eliminarea depozitelor de grasime.

 Cavitatie

Reprezinta un tratament eficient de remodelare corporala ( pierdere in cm ) si anticelulititc. Se recomanda 6 – 8 sedinte la interval de 1 saptamana.

 Vacum cu Radiofrecventa

 Procedura ce distruge celulele adipoase si impiedica aparitia nodulilor celulitici pe o perioada indelungata. Se recoamdna 2 – 3 sedinte pe saptamana.

 Electrostimulare

O metoda moderna de tonifiere si tratament de slabire pasiva, o sedinta echivaland cu 4 ore de fitness.

Beneficii: tonifierea musculaturii, remodelara corporala prin pierderea in centimetri. Se recomanda 2 sedinte pe saptamana. 

Termocuverta

Metoda are urmatoarele beneficii: arderea rapida a tesutului adipor, redarea elasticitatii si fermitatii pielii, imbunatatirea circulatiei limfatice, pierderea in greutate, eliminarea toxinelor si a apei din tesuturi. Se recomanda 2 -3 sedinte pe saptamana.

 Radiofrecventa

 Este o procedura non-invaziva ce incalzeste tesutul adipos si dermul, fara a afecta epiderma. Undele electromagnetice actioneaza asupra tesuturilor, topeste depozitele de grasime sau stimuleaza secretia de colagen si elastina, stimuland regenerarea naturala a tenului.

Ne gasiti la adresa:

Salon Huzur Ploiesti
0737 845 288
Str. Cuza Voda, bloc D5
Ploiesti
Fa-ti programare

Our Gallery

Retele de socializare

Oferte & concursuri

Epilare definitiva / fotorejuvenare

Afla mai multe